Pantheras Pärlor
Unika handgjorda pärlor, smycken och annat av polymerlera.

******************************************************************************************************************************************************

I den här butiken kan du köpa handgjorda pärlor och annat tillverkade av polymerlera. Allt som finns här är unikt för den här butiken och finns inte att köpa någon annanstans.

Jag som driver Pantheras Pärlor heter Anette Lindberg och jag tillverkar allt själv av polymerlera. Polymerlera är en sorts plastlera som härdas i vanlig hushållsugn. De flesta känner kanske till polymerlera under namn som Cernit, Fimo och Sculpey, som alltså bara är olika märken. Jag har jobbat med polymerlera i drygt tio år och jag använder mest Premo och Cernit, och ibland Fimo Professional.

Man kan göra allt från små nageldekorationer och pärlor till stora skulpturer av polymerlera. Jag gör i första hand pärlor och smycken, men även en del annat som ni hittar i kategorin Övrigt. Allt som finns här är unikt för den här butiken och finns inte att köpa någon annanstans. Jag massproducerar sällan nånting utan gör oftast bara små unika set.


Observera att all tillverkning sker i min bostad som jag delar med mina katter, så katthår kan förekomma.


Följ mig gärna på sociala medier!

Pantheras Pärlor på Facebook
Pantheras Pärlor på Instagram
Pantheras Pärlor på Pinterest
Pantheras Pärlors blogg


Skulle Du vara intresserad av att bli min återförsäljare, oavsett om det gäller pärlor, färdiga smycken, knappar eller något annat jag har att erbjuda, kontakta mig gärna på min mail. (Se nedan) Möjligheten finns att specialdesigna någonting till just Er butik.